Βίκυ Πάσχου

ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΟΥ Διακόσμηση, Design, Renovate, Οργάνωση, Ανακαινίσεις

Το όνομα μου είναι Βίκυ Μπισκιτζόγλου – Πάσχου.

ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΟΥ Διακόσμηση, Design, Renovate, Οργάνωση, Ανακαινίσεις
ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΟΥ Διακόσμηση, Design, Renovate, Οργάνωση, Ανακαινίσεις

Αναλαμβάνω μαζί με την ομάδα των συνεργατών μου κάθε τύπου διαμόρφωση, επίπλωση, διακόσμηση και οργάνωση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
Μέχρι σήμερα έχω παραδώσει πολλές κατοικίες, υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων, επαγγελματικούς χώρους, όπως και κάποιες επεμβάσεις -λύσεις σε συγκεκριμένα κομμάτια σπιτιών.
Έχω ολοκληρώσει και πιο μικρά έργα όπως αξιοποίηση παλαιών διαμερισμάτων για ενοικίαση μέσω της Airbnb, διαμορφώσεις βεραντών, κήπων, μεμονωμένων δωματίων, καθώς και διακοσμήσεις και οργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων.
Χαρακτηριστικό της εργασίας μου είναι η  πλήρης οργάνωση των σπιτιών – επαγγελματικών χώρων, δηλαδή ο εξοπλισμός  τους με οτιδήποτε είναι απαραίτητο (και όμορφο) ώστε να είναι έτοιμα προς χρήση, από την στιγμή της παράδοσης. Η οργάνωση αυτή συνήθως περιλαμβάνει τον πλήρη εξοπλισμό της κουζίνας, τον ιματισμό του σπιτού και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο κατά περίπτωση.

Έχω την εμπειρία, μετά από πολλά χρόνια, αυτά που αισθάνομαι και ονειρεύομαι να τα αποτυπώνω στο χώρο κατευθείαν.

Η προσωπική μου προσέγγιση έχει να κάνει με την αισθητική η οποία είναι το οξυγόνο μου. Η αισθητική είναι η αξία και η στάση πίσω από κάθε πιθανό στυλ, όσο απατητικό και αν είναι αυτό.
Το μεράκι, η αγάπη και το κέφι για αυτό που κάνω είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο λειτουργώ. Πιστεύω ότι η αισθητική δεν υπάγεται σε κανόνες και σε κλισέ. Γεννιέσαι και πεθαίνεις με αυτήν.
Είναι μια τρέλα που κάθε φορά καλείσαι να εκφράσεις διαφορετικά, σε συνδυασμό πάντα με τις ανάγκες, το γούστο του κάθε ιδιοκτήτη και την λειτουργικότητα του χώρου.

Είναι κατάθεση ψυχής.

Μοναδικός τρόπος να με κρίνετε, τα έργα μου.

Έργα μου υπάρχουν σήμερα σε διάφορα νησιά και παραθαλάσσια μέρη (π.χ. Μύκονος, Πάρος, Πήλιο, Λαγονήσι και αλλού) στην Αθήνα (Κηφισιά, Κεφαλάρι, Ψυχικό, Γλυφάδα, Βριλήσσια, Σύνταγμα, Μεταξουργείο κλπ) και χαρακτηρίζονται από διάφορα στυλ, από γνήσια κλασσικά μέχρι industrial, loft, minimal, fusion, ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και το γούστο των ιδιοκτητών τους.  Έχω επίσης αναλάβει έργα ιδιαιτέρων απαιτήσεων όπως ιατρεία, μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, καμαρίνια καλλιτεχνών, χώρους μαζικής εστίασης κ.α.

Βίκυ Πάσχου

Πεντέλης 7
Κεφαλάρι, Κηφισιά
Αθήνα 14562

Τηλ: 6932 217282 και 6979 575280

web: https://vickypaschoudeco.gr

email: vipaschou@gmail.com

 

Αφήστε μια απάντηση